Alida's Massage

Uw masseur op locatie! 

 Over mij

 

 De masseur

 Alida`s massage is gericht op mensen die preventief hun lichaam willen onderhouden, en/of langdurige klachten zoals vastzittende nek/schouders. Massage is bij lichamelijke klachten, en het niet goed in je vel zitten, een goede manier om lichaam en geest weer in balans te brengen.

De totale wellness massage bestaat uit:  hoofd, nek, rug, onderrug, bovenbenen, kuiten en voeten.

En er zijn 2 soorten massage olie. Druivenpit olie, en relax olie. Druivenpit is voor mensen met een noten allergie.

En de relax, dat is een olie met laurier, door de geur van de laurier kan het lichaam zich nog meer ontspannen.

 


Wat is wellness massage?

Een wellness massage is puur gericht op de ontspanning van lichaam en geest. Een heerlijke intense, volledige massage om je algemene welzijn te verbeteren. Spierspanningen worden losgelaten en je komt weer in contact met je lichaam. Het zelf genezen vermogen van je lichaam wordt versterkt.

Spanning gerelateerde klachten zoals hoofdpijn, rug-nek-schouder klachten, slecht kunnen slapen kunnen door massage verlicht worden.

Regelmatig jezelf laten masseren, bevorderd het behoud van een goede gezondheid. Bij regelmatig masseren verminderd de dagelijkse stress en de spierspanning. En de wellness massage zorgt ervoor dat de afvalstoffen uit je lichaam verdwijnen, zodat je lichaam weer kan ontspannen. Tijdens de massage wordt er gewerkt  aan het losmaken van spieren, de blokkades worden opgeheven, zodat de energie weer vrij door je lichaam kan stromen. De wellness massage is erg geschikt voor mensen met een (te) druk leven, regelmatig last hebben van rug/nek of schouders, en dat mensen zich moeilijk kunnen ontspannen. En ook is de massage voor mensen die zichzelf even lekker willen verwennen!

Waar staat wellness voor

Wellness is een samenvoeging van `wellbeing` je goed voelen. Letterlijk vertaald betekend het Engelse woord wellness niets meer of minder dan gezondheid. In goed Nederlands heeft het alles te maken met welbevinden. Wellness is dus het verzamel begrip  waaronder we alles scharen wat ons welzijn positief kan beïnvloeden . Van lichaamsverzorging  tot balans tussen lichaam en geest.

Met een wellness massage komt uw lichaam en geest weer in balans, en worden de afvalstoffen uit uw lichaam gemasseerd.  Want er is niks fijnere dan een lichaam zonder  klachten of pijntjes! 

 

 


 


 


 


 


 


 

E-mailen
Bellen
Info