Alida's Massage

Uw masseur op locatie! 

Huisregels:

1. De massagebehandeling is niet medisch.

2. Voor aanvang van uw behandeling vind er een  intake gesprek plaats met betrekking tot uw gezondheid. De intake is gratis.

3. Bent u reeds onder behandeling van een arts / therapeut en of gebruikt u medicijnen?  Dan kan ik u vragen contact op te nemen met uw arts voor zijn / haar kijk op de behandeling.

4. Het achterhouden van eventuele zwangerschap/ziekte/ geestelijke of lichamelijke aandoeningen/ blessures of medicijnen gebruik? is uw eigen verantwoordelijkheid! Hier kan ik niet aansprakelijk voor gesteld worden, evenmin als voor gevolgen hierdoor! Zowel voor tijdens of na de behandeling..

5. Alle informatie die je voor, tijdens of na de behandeling met mij deelt of aan mij toevertrouwd is vertrouwelijk en deel ik niet met anderen!

6.De massage heeft geen enkele vorm op het gebied van erotisch of seksueel intenties!!!! 

Mocht blijken dat u met verkeerde intenties toch een massage wilt,  zal onmiddellijke annulering van de behandeling plaats vinden zonder teruggave van de kosten.

7. Mobiele telefoons mogen aanwezig zijn, maar dienen niet gebruikt te worden tijdens de massage. U wordt vriendelijk verzocht uw telefoon op stil te zetten.

8. Afspraak afzeggen?  Dit kan tot 48 uur van te voren, anders worden de kosten deels in rekening gebracht. Annuleren kan zowel per telefoon, what`s app, sms of via mail.

9. Tijdens de behandeling praat ik niet ,dus als u wat wilt zeggen of vertellen dan kan dat  voor of na de behandeling.

10. Ook dient er genoeg ruimte te zijn waar de massage tafel kan staan, en dat ik de ruimte heb zodat ik er rondom heen kan lopen.

11. Als u  muziek hebt waarbij u zich ontspant, kunt u dit afspelen tijdens de massage.

Tips:

Hygiëne is erg belangrijk . 

Het wordt gewaardeerd als u rekening wilt houden met uw hygiëne en dat u schoon op de behandeltafel ligt.

Een volle of lege maag kan tijdens de massage als onprettig worden ervaren

Voor een prettige behandeling wordt aangeraden om voor de behandeling geen stevige maaltijd te nuttigen.

Mocht u een noten allergie hebben? dan wordt er gewerkt met druivenpit olie.

E-mailen
Bellen
Info